+38 (032) 232-77-83
+38 (063) 230-18-72
+38 (066) 45-61-608
+38 (096) 68-27-352
Напишіть нам

Програма з донорською яйцеклітиною та донорською спермою

Добрий день. Мені 32.В 2013, 2015 роках робили лапероскопічні операції кіст обох яєчників. Не заміжня, хочу народити для себе. Скільки приблизно обійдеться програма з донорською яйцеклітиною та донорською спермою?Яка ймовірність завагітніти з першого разу і скільки часу займається програма? Дякую.
Відповідає наш спеціаліст
Палига Ігор Євгенович
Дякуємо, що звернулися до нас.

Чому Ви впевнені, що не можете зробити ЕКЗ з використанням власних яйцеклітин?!

Ви перевіряли власний оваріальний резерв?

Які показники ФСГ та АМГ?

Якщо би Ви йшли в програму ЕКЗ без донації яйцеклітин, то могли би розраховувати на акційну програму за 45 тис. грн. (до 31 березня 2016 р.) + вартість порції донорської сперми (3600 грн. станом на лютий 2016 р.).

Вам раціонально звернутися на первинну консультацію до репродуктолога, який детально все розкаже.

ЕКЗ та донація ооцитів

Доброго дня. Мені 43 роки, трубний фактор, низький АМГ та високий ФСГ. Наш шлях – ЕКЗ. Ми чули пропозиції щодо запліднення in vitro як зі своїми яйцеклітинами, так і з донацією ооцитів. Чи може Ваша клініка надати послугу запліднення in vitro зі своїми яйцеклітинами з так званою «підстраховкою»: у випадку, коли після стимуляції та пункції не вдалося нічого запліднити чи культивувати надати розморожені донорські ооцити? Скільки коштує така «допомога»? Скільки донорських ооцитів надається?
Відповідає наш спеціаліст
Босяк Юлія Василівна
Ми проводимо всі види програм ЕКЗ, однак щоб говорити предметно, потрібно бачити Ваші результати обстежень.

Радимо записатися на консультацію до репродуктолога Палиги І.Є. або Босяк Ю.В.

Лікар на прийомі відповість на всі питання, що будуть виникати.

Ми гарантуємо високу ефективність лікування за демократичну вартість.

Підозра на кандидоз (молочницю)

можете допомогти мені ? я незнаю,мені здається ,що у мене молочниця ,хоча я не не впевнена ...пока нікому не казала,мені 18 років. інколи ,але рідко буває свербіж ,за останні 2 дні часті виділення ,білого кольору ,при молочниці я знаю печіння під час сечовипускання ,але в мене цього печіння немає ,інколи при ходьбі може пекти . Боюсь,поки іти до гінеколога ,бо ніколи ще там не була (
Відповідає наш спеціаліст
Босяк Юлія Василівна
Звичайно в ідеалі Вам потрібно звернутися до гінеколога для взяття мазків. Нічого страшного в цьому немає.

Скоріше за усе на фоні падіння імунітету у Вас загострився кандидоз (молочниця).

Якщо Ви категорично не хочете йти до спеціаліста, то можете прийняти капсулу флуконазолу 150 мг внутрішньо і поспостерігати за своїм станом.

Перша консультація

Добрий вечір! Скажіть будь-ласка, чи можна за один день записатись на першу консультацію щдля огляду по непліддю та здати всі необхідні аналізи?
Відповідає наш спеціаліст
Палига Ігор Євгенович
В день первинної консультації з проблеми непліддя можна пройти УЗД органів малого тазу та огляд гінеколога з мазками на флору, цитологію та кольпоскопією.

В такому випадку на консультацію бажано записуватися після закінчення місячних, в першу фазу менструального циклу. Далі Вам видадуть список необхідних обстежень, які також залежать від дня м.ц.

Попередній запис проводиться за тел. 232-77-83

Донорство яйцеклітин і госпіталізація

Дорого дня, в мене є бажання стати донором, але виникло питання, чи потрібно для цього лягати в лікарню? І скільки продовжується вся процедура, від обстеження до кінця. І які документи потрібно? Маю двох здорових діток, більше вагітностей не планую.
Відповідає наш спеціаліст
Михайлишин Любов Олегівна
Дякуємо за вибір нашої клініки.

Госпіталізації для донації яйцеклітин не потрібно, вся процедура проводиться амбулаторно.

Вибір програми ЕКЗ при непрохідності маткових труб

Добрий день. Мені 30 років непрохідність обох маткових труб. Інш аналізи внормі гормони,дозрівання,овуляція ,сперматограма чоловіка. Розуміємо що варінт у нас тільки ЄКО. Скажіть будь ласка яка саме нам програма потрібна? Скільки коштує з усіма потрібними процедурами?
Відповідає наш спеціаліст
Михайлишин Любов Олегівна
Вибір програми буде залежити від Вашого оваріального резерву, тобто необхідно бачити кількість антральних фолікулів на УЗД та показники ФСГ та АМГ. Від оваріального резерву залежить кількість стимулюючих препаратів, які є недешевими.
При достатньому резерві яєчників використовуються менші дози і можливо буде достатньо програми міні ЕКЗ. В такому разі отримується 5-7 яйцеклітин і вона вартує разом з медикаментами 40 тис.грн. (станом на січень 2016 р.)

Радимо прийти на первинну консультацію до репродуктолога, який спланує програму та відповість на всі питання.

Викидень у 1-му триместрі (7-8 тиж.)

Доброго дня, мені 25...ось уже протягом 2 - ох років намагаємося виносити дитину, та не вдаєтся...перша і друга вагітність закінчується ідентично - завмиранням...Після першої проходили з чоловіком курс лікування (уреаплазмоз), окрім цього колись перенесла запалення яєчників. при вагітності необхідно пити Утрожестан. Окрім цього виявлено, що матка сідловидної форми. Чи може це бути причиною викиднів, що не відбувають? при чому друга вагітність проходила в постільному режимі...
(Наталя)
Відповідає наш спеціаліст
Гуменецький Ігор Євгенович
Доброго ранку, Наталя!

Ні сідловидна матка, ні уреаплазмоз не є основною причиною невиношування. Вам потрібно перевіритися на АФС та бажано здати з чоловіком каріотипи для виключення генетичної патології.

В нашій клініці на проблемі невиношування спеціалізується Гуменецький Ігор Євгенович, тому можете записатися до нього на консультацію.

Гарного дня!

Запитання до Палиги Ігора Євгеновича

Доброго дня Ігор Євгенович! Мені 35 років, непрохідність труб .Пройшли 2,5 роки тому по державній програмі (була одна спроба ЕКЗ,невдала ) залишилось 9 ембріонів ,наразі змоги їздити у Франківськ немає і дуже втомлює дорога.Хочу поцікавитись у Вас чи можливо укласти договір з вашою клінікою і перевезти ембріончики до Львова і в подальшому проходити всі процедури у Вас в клініці? Що потрібно для цього? І чи можливо взагалі ? Дякую.Очікую на відповідь.
(Марія)
Відповідає наш спеціаліст
Палига Ігор Євгенович
Доброго дня, Маріє!

Теоретично це можна зробити, однак для конкретної консультації необхідно бачити ембріологічний підсумок. Раджу Вам прийти зі всіма документами, які маєте на руках, до наших ембріологів і ми розкажемо, яким чином можна зробити програму.

Дякуємо за Ваш вибір нашої клініки!

Протягом 7-ми років не можемо завагітніти

Доброго дня! Сім років неможемо завагітніти,я здавала багато аналізів,говорили що я здорова.В чоловіка спермограма 50/50. До якого саме лікаря потрібно записатись????
(Оксана)
Відповідає наш спеціаліст
Босяк Юлія Василівна
Доброго ранку, Оксано!

Дякуємо, що звернулися до нас. Вам раціонально записатися на консультацію до репродуктолога, директора клініки Палиги І.Є. або Босяк Ю.В., взявши з собою всі результати обстежень, які маєте на руках.

Необхідним є попередній запис за тел. 232-77-83.

На консультацію бажано прийти після закінчення місячних.

Донація ооцитів та її результативність

Що входить у вартість програми донації ооцитів? Яку кількість ооцитів отримує реципієнт і яку результативність має клініка відносно цієї програми? Дякую за відповідь.
(Ольга)
Відповідає наш спеціаліст
Михайлишин Любов Олегівна
Доброго ранку, Ольго!

Дякуємо, що звернулися до нас. Цикл донації ооцитів, коли для Вас індивідуально підбирається та стимулюється донор у свіжому циклі, вартує 61450 грн. (станом на грудень 2015 р.).

Всі яйцеклітини, які будуть одержані під час стимуляції, залишаються за Вами, в середньому це 10- 12 яйцеклітин. Ефективність подібної програми сягає 80%, тобто це найрезультатівніша програма на сьогоднішній день. Звичайно потрібно брати до уваги стан Вашого здоров`я, стан порожнини матки зокрема.

За детальною інформацією звертайтеся на консультацію до репродуктолога.

Медикаменты во время беременности

Здравствуйте! Беременность примерно 19 неделя ,Подскажите мне пожалуйста, по этим анализам гинеколог прописал вот такие медикаменты,можно ли пить их при беременности? 1)протефлазид это капли какие та мне и мужу сказала она пропит. 2)Дорамицин это какой та антибиотик! Пожалуйста скажите можно ли их пить? Хламидиоз IgG Отрицательно Хламидиоз IgM Отрицательно Вирус Герпеса IgG Положительный Вирус Герпеса IgM Отрицательный Микоплазмоз IgG сомнительно Микоплазмоз IgM отрицательный Уреаплазмоз IgG отрицательный Уреаплазмоз IgM отрицательный Трихомониаз IgG отрицательный ТрихомониазIgM отрицательный CMV IgG(Цитомегаловирус)500.0 положительно <0.5 U/ml CMV IgM(Цитомегаловирус)0.200 отрицательно <0.8 COI Toxo IgM (токсоплазмоз)0.222 отрицательно <0.8 COI Toxo IgG (токсоплазмоз)0.130 отрицательно < 1 IU/ml Rubella IgG(Краснуха) 188,600 положительно < 10 IU/ml Rubella IgG(Краснуха) 0,461 отрицательно <0.8 COI
Відповідає наш спеціаліст
Босяк Юлія Василівна
Здравствуйте!
Ваш анализ на торч-инфекции в норме. Наличие Ig G свидетельствует о контакте с инфекциями в прошлом и в лечении не нуждается. Это иммунная память организма, как в случае с краснухой, например.

Ни антибиотик, ни протефлазид не нужен ни Вам, ни тем более мужу.

Не ясно, что именно собрался лечить врач?!

Гормональні препарати при інфекції печінки

Маю проблеми з гормонами фулікулінова фаза1,9 пролактин 9,7 тестостерон 3,1 від того немає овуляції та зявились фіброаденоми в мол.залоз. назначили лікування гормональні препарати але у мене інфекційне захворювати печінки і чи можна починати лікування протизачаточними? до кого порадите звернутись? І чи взагалі варто при такому діагнозі печінки планувати вагітність, з можливим % що захворювання передасться плоду.
(Марта)
Відповідає наш спеціаліст
Босяк Юлія Василівна
Доброго дня, Марто!

Яке саме у Вас захворювання печінки? Гепатит?

Віртуально, без конкретних результатів обстежень робити висновок про можливість прийому гормональних препаратів неможливо. Якщо Ви можете відвідати нашу клініку, то радимо записатися на консультацію до терапевта, а потім до гінеколога.

5 лет не могу забеременеть

Здравствуйте! Мне нужно сделать процедуру на проходимость маточных труб, могу ли я это сделать у вас в начале января 2016 года и сколько это будет стоить. За раннее спасибо.
Відповідає наш спеціаліст
Палига Ігор Євгенович
Здравствуйте, Татьяна!

Спасибо, что обратились к нам. Конечно, Вы можете в любой момент проверить проходимость маточных труб путем эхосальпингографии. Однако данное обследование зависит от дня менструального цикла и проводится с 9 по 13 день м.ц.

Перед обследованием необходимо пройти осмотр гинеколога со взятием мазков на фору и цитологию (мазок на флору должен быть в границах нормы).

Также необходимо сдать эксперсс-тесты на гепатиты В и С, СПИД и сифилис.

Супровід вагітності

Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, якщо ставати на облік на період вагітності в Вашій клініці, що входить в загальну вартість? Бачила на сайті інформацію про лекції для вагітних, чи вони входять в загальну вартість чи оплачуються окремо? Чи потрібно при постановці на облік проходити медогляд у лікарів (терапавт, лор, стоматолог...), як у державній клініці? Наперед вдячна за відповідь (проханя відповісти на електронку).
Відповідає наш спеціаліст
Корчинська Іванна Іванівна
Оплата обліку вагітності в нашій клініці відбувається наступним чином:

- постановка на облік до 12 тижнів вартує 6 тис. грн. В цю суму входить оформлення всієї необхідної документації, видача лікарняного листа, первинний огляд гінеколога, ознайомлення з планом лекцій (за які Ви не оплачуєте додатково), післяпологовий патронаж з взяттям необхідних аналізів

- всі подальші візити Ви оплачуєте окремо по факту виконання і тільки те, що необхідно саме Вам. Огляд терапевта пройти обов`язково, отоларинголога та стоматолога не обов`язково.

В середньому весь облік обходиться 12 тис. грн.

(ціни станом на грудень 2015 року)

Коли найкраще проходити огляд у гінеколога?

Доброго дня! Підскажіть будь ласка, на котрий день менструального циклу найкраще пройти огляд у гінеколога? Рік живемо вільним статевим життям, вагітність не настає. Мені 35 років, дітей немає. Попередньо у мене діагностували гормональні збої. Дякую.
(Любов)
Відповідає наш спеціаліст
Босяк Юлія Василівна
Доброго дня, Любов!

Пройти огляд гінеколога раціонально після закінчення місячних, в першу фазу менструального циклу.

Якщо Вам 35 років і Ви не вагітнієте протягом року, то бажано звернутися до спеціаліста якомога швидше (після 34 років фертильність різко зменшується).

Можемо запропонувати Вам консультацію та огляд у Босяк Ю. В., акушера-гінеколога, репродуктолога, спеціаліста УЗД.

Необхідним є попередній запис.

Обстеження в уролога

доброго вечора! пидкажить будь ласка чи може чоловик прийти до вас на остеження до уролога,и яка вартисть? це огляд,чи потрибно робити анализи?
(Уляна)
Відповідає наш спеціаліст
Палига Ігор Євгенович
Доброго ранку, Уляно!

Звичайно у нас веде прийом уролог і все залежить від того, з якою метою Ваш чоловік планує до нього звернутися. Підготовка до огляду - утримання від статевого життя 2-3 дні, трохи наповнений сечовий міхур на момент огляду.

Необхідним є попередній запис.

Донація ооцитів

Добрий день, турбую вас вже вдруге, цікавлять такі питання: 1. Чи можу я приїхати у вашу клініку після нового року, наприклад лютий місяць? 2. Скільки часу продовжується вся процедура( тобто від здачі аналізів і до кінця)? 3. Чи потрібно приймати в цей період гормони? 4. І також яка грошова винагорода? 5. Які документи з собою потрібно мати?(можливо якісь справки про здоров`я діток) Мені 24 роки, маю двох здорових донечок.
(Анна)
Відповідає наш спеціаліст
Михайлишин Любов Олегівна
Доброго дня, Анно!

Звичайно Ви можете приїхати в лютому або в будь-який інший зручний для Вас період. Спочатку репродуктолог подивиться Ваш оваріальний резерв і зробить висновок, чи зможете Ви бути донором, тому прийти бажано після закінчення місячних.

Якщо зможете, тоді Ви здаєте всі необхідні аналізи перед програмою ( отримання результатів займає місяць, тому що проходження обстежень залежить від дня менструального циклу).

Далі розпочинається стимуляція з прийомом гормональних стимулюючих препаратів - це буде 3 візити за 10 днів, потім пункція, тобто сама програма займає до 2 тижнів.

З собою необхідно мати свідоцтва про народження діток та бажано довідки про стан їх здоров`я (хоча це не обов`язково).

Компенсація Вашого часу є високою та залежить знову ж таки від оваріального резерву. На першій консультації Вам все докладно розкажуть.

Чекаємо на Ваше рішення!

Двухсторонний гидросальпинкс

Здравствуйте. Мне 35 лет. В 2001 году мне делали лапораскопичесскую операцию на трубах, диагноз был двухсторонний гидросальпингс, сказали что проходимость труб восстановлена. Через два месяца сделала УЗИ, показало все то же самое что и до операции. Вернулась в клинику где делала операцию, там мне сказали что значит трубы нужно вырезать и делать ЭКО, другого выхода нет. Я хотела бы проконсультироваться у вас, так ли это? Просто в ту клинику я вообще попала якобы с кистой, а во время операции выяснилось что кисты не было, а это был гидросальпингс. Какие вы мне посоветуете пройти обследования? И делаются ли они у вас? Если да, то сколько их стоимость? Я читала статью директора вашей клиники Палыги Игоря Евгеньевича, в которой он пишет что при жидкости в трубах и после лапороскопии, маточные трубы удаляются без лечения. Так ли это? Заранее спасибо за ответ.
(Елена)
Відповідає наш спеціаліст
Босяк Юлія Василівна
Здравствуйте, Елена!

Спасибо, что обратились к нам. Поставить диагноз "гидросальпинс" несложно - если при проведении УЗД маточные трубы визуализируются, значит они расширены из-за жидкости, которая образуется при воспалительном процессе.

Восстанавливать проходимость труб при гидросальпинсе нет смысла, т.к. восстановить функцию фимбрий (ворсин) невозможно.

У Вас единственный шанс забеременеть - это удаление маточных труб и планирование программы ЭКО, причем чем раньше Вы это сделаете, тем больше шансов на успех у Вас будет.

После 34 лет фертильность уменьшается и получается, что время играет против Вас.

Аденомиоз 1 й степени и эндометриоидная киста

Добрый день! Будьте добры,подскажите,планируем с мужем беременность,(но все 8 лет мы предохранялись)были сданы все анализы(гормоны,мазки,щитовидка,узи,все в норме) МРТ дал заключение Аденомиоз 1 й степени,эндометриоидная киста левого яичника 2.3*2,7*2,0 см),врач назначил препарат "Визан".меня пугают побочные эфекты,нужно ли пить этот припарат,или все таки возможно и без негопробывать беременность???Засомневавшись в препарате,пошли в центр планирования береминости,к другому врачу,меня направили на "фолликулогенез", на 14 д.м.ц-эхо-8,6,правый яичник,14*13.5мм, на 16 д.м.ц-эхо 10,2.правый яичниик-17*16мм. А левый "Эндометриома 20*17. Вопрос тот же,мне пытаться беременить или все таки лечить аденомиоз,и кисту левого яичника???И какое допустимое образвание кисты яичников,при моем 20*17 мм??? Заранее благодарю за ответ!
(Алена)
Відповідає наш спеціаліст
Зінов`єва Світлана Ігорівна
Здравствуйте, Алена!

При аденомиозе 1 степени пробовать беременеть можно, однако при наличии эндометриоидной кисты ни одно консервативное лечение не поможет. Вам следует провести лапароскопию и удалить кисту перед планированием беременности. Результаты фолликулометрии, указанные Вами, не понятны до конца. Указанный размер касается скорее всего фолликула, а не яичника, правильно? Если да, значит доминанатный фолликул растет и рационально проследить дополнительно прохождение овуляции.

Знижки на ЕКЗ

Добрий день! Чи може будуть у Вас Новорічні акції на Еко? Дякую!
Відповідає наш спеціаліст
Палига Ігор Євгенович
Доброго ранку, Ірино!

У зв`язку з тим, що у нашій клініці одні з найнижчих цін в Україні, ми практично не використовуємо гучних маркетингових ходів.

22 грудня 2015 р. у нас був день відкритих дверей, протягом якого всі консультації репродуктологів були безкоштовними.

У Новому році ми можемо гарантувати тільки сталі ціни та, як завжди, високу ефективність лікування.


стор. 123
Задати питання
Задайте питання та отримайте кваліфіковану відповідь чи консультацію.
Тема Вашого запитання

Ім`я та прізвище

Телефон

e-mail *